WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:00 - Imatge

L'altre dia passejant mireu amb kin supercotxe en vaig trobar... al amo es passejava per el costat tot satisfet ell.. caminan recte 100% ben plantat amb mirada i expresio seriosa com si fora lamo del mon i part de laltre.

20:41 - Video

[]MiL envia: Mes cosiues del youtube pe variar jeje: Espectaculars efectes locos que fan al tio este i els amics de pis... nia prou brutals com el reno etc.. segons es veu ells veuen al efecte en temps real i es mouen segons locasio.

20:13 - Video

Unaltre video per arxivar... aiiiisss quant era xicotiu a ca mawela va matia li bota fuck a la minicadena i posa La Lambada i ja tenia la festaa ^^!! ... emm :SS.. trob k vaig a plorar..

19:34 - Video

:OOOO 302, als Espartanos apleguen a Pedreguer!!!.. Un video nou a la col·lecció del youtube sobre Pedreguer, aquesta vegada una parodia de 300 (atencio al vestuari i larmamenta).

15:47 - MotoGP

Pareix ser que Rossi està a l'espera de cumplir 30 anys per a passar-se a les 4 rodes.. i no es que ho diga jo.. ni un periodista de la TV o diari, és que ho ha dit ell matexa i segurament serà en rallyes que parex que sadaptat molt millor que en F1. Recordem que va disputar el rally de anglaterra a lany 2002 i el de Nova Zelanda a finals de Novembre del 2006.. ací uns videos que jo no avia vist per que tava ocupat en atres coses en eixos moments... Rascà de spoiler delanter + intents de burnout. I com no.. els problemes tipics.. punxà de roda incluida. I per últim video recopilatori.

13:01 - Video

Pos m'ha trobat al trailer de Les Tortugues Ninja 1 xDDD aixo que ix al Sreder (o com sescriga) amb la bolsa de basura fent de capa..jajaj brutal. Adore el constant humor i simpatia de les tortugues en les lluites llevanlos el toc de violencia dura i desagraida.

12:20 - MP3

[JuaN] envia: Pren un grapaet de recopilacions de música sense copyright. Es tracta de seleccions que anat ajuntant l'emisora de radio 87.5 100% amb llicència creative commons.

03:53 - Imatge

Vinga va no pareu, moviemnt moviment!!. Espectacular .gif...uhhahhhhhuuouh ...mmm ssssson! menvaig a dormir, Bona niiit!! ..

03:29 - Dia

Pos jo diria que ara nomes entrava a casa ..el gall fea kikiriki.. i els pardalets xiulaven...la veritat es k son molt matiners... avui un poc massa matí no?. Ara dormiré un poc.. però d'ací no res MotoGP i hi ha que estar ai al tanto .. avore al GP del Instambul!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021