WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

18:47 - Web

Ara... GodTube, el youtube dels cristians... aleluya!!!.

16:19 - Flash

Vinga tots a jugar al Bubble Bobble Gooooooo!!!! Goooo!!!!.

14:21 - Games

Pues... Creadors del Counter Strike: Source + Survival Horror = Left 4 Dead. Aquet any en aplega un joc de Turtule Rock tipo Resident Evil amb el motor grafic del Half Life 2... per a PC.

13:56 - SGAE

Proposen que el próxim dia 28 d'Abril es faja una Manifestació en contra de la SGAE, per tant eixe dia res de comprar CD's and DVD's relacionats amb els repartidors SGAE AKA Ladrones ;) xDD.

13:20 - MotoGP

Mentres ja comencen els primers resultats de Motogp a instambul dels seus entrenaments privats, pareix ser que hi ha un convidad sorpresa... Bernie Ecclestone visita al MotoGP al Instambul Park!! ..cuidao.

10:31 - Motor

BMW prepara el CS, posible nou Serie 8. La marca alemana està treballant en el disseny de un nou model, i de moment tenen creat un conceptcar anomentat BMW CS.. un coupe ultra llarg de 5,1 metres.

10:24 - Tecnologia

Parex ser que lempresa Dell tornarà a incorporar Windows XP en les seves computadores... l'empresa actualment montava la versió Vista de Windows, però degut als resultats de enquestes als usuaris s'ha tingut que tornar al eXPerience. (LoL i avan).

10:18 - Dia

Bé avuí ja és divendres i això.. aixina que anem a ello... comencem d'una forma o atra el que serà el test previ que si es supera donarà lloc a la nova arrancada del weblog. Welcome Mr marshal... letgo.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021